* Dit is de website van een verzamelaar. Naast een leuk aanbod van boeken uit 'oude' verzamelgebieden (schaakboeken, topografie van de Zaanstreek, typografie, wiskunde & Nederlandse literatuur) kunt u hier uw hart ophalen aan poezie en dan met name aan gesigneerde dichtbundels. Verder is er een mooi aanbod van titels uit mijn nieuwe verzamelgebied: Franstalig geillustreerd met pochoirs. Kies de zoekterm 'pochoir' of 'pochoirs' en u krijgt een selectie van een verzamelgebied waar kunst en literatuur elkaar in boekvorm ontmoeten.

* Op de pagina `Gedicht van de Week` vindt u een willekeurig gekozen gedicht uit een van de vele dichtbundels die er op deze site te koop worden aangeboden.

 

* Op de pagina `Prijsvraag` staat een fragment uit een door mij gewaardeerd boek. De eerste die de naam van de auteur weet, mag Eur 10 besteden bij Oude Liefdes. Het goede antwoord (-mits geraden) verschijnt vervolgens onder de tekst, waarna een nieuw fragment wordt  geplaatst. De combinatie van de verwachting dat niet veel mensen in het kolossale virtuele aanbod deze website ooit zullen weten te vinden en mijn veronderstelling dat het een nogal lastige opgave is, maakt dat ik denk dat de huidige tekst lang onopgelost zal blijven staan.